Chitaristul american – Ron “Bumblefoot” Thal – va sosi la Bucuresti pe 25 septembrie, club Fabrica, intr-un Warm-up Party pentru ZIUA CHITARELOR 5, echipat cu tot ce trebuie pentru un show exploziv:
Kyle Hughes la baterie, Dino Fiorenza la bas si Stefano Xotta la chitara secundara.
“Va fi formatie completa. Bateristul meu Kyle Hughes in varsta de doar 19 ani si unul dintre cei mai buni bateristi alaturi de care am lucrat vreodata! Veti vedea! La bas – Dino Fiorenza – si la chitara secundara – Stefano Xotta – amandoi foarte buni instrumentisti! Eu voi acapara partea de chitara principala si voce”, a declarat Ron, cel care acum se afla in plin turneu pe intreg continentul asiatic.

• Open doors:: 19.30
• Concert Bumblefoot: 20.30

Bilete se pot cumpara la pretul de:

• Acces General – 50 lei;
• In seara evenimentului, la Club Fabrica – 65 lei;

Biletele pe: eventim.ro, ambilet.ro, iabilet.ro, bilet.ro, startickets.ro, bilete.ro, blt.ro, myticket.ro;

De asemenea, Ronald Jay „Ron” Blumenthal aka BUMBLEFOOT va sarbatori pe 25 septembrie implinirea varstei de 48 de ani, astfel ca evenimentul de la Bucuresti se va gasi si sub semnul unui BIRTHDAY-PARTY!
“De la varsta de 5 ani imi doresc sa fiu muzician. Cand am ascultat trupa Kiss si albumul „Kiss Alive” mi-am dat seama ce vreau sa fac in viata. La doar 6 ani mi-am facut trupa si am inceput sa inregistrez, mi-am dat seama cum sa fac inregistrari multi-track folosind mai multe casetofoane, unul canta celalalt inregistra… Faceam concerte in subsolul casei mele dupa ce ma intorceam de la scoala iar aceasta activitate nu a mai incetat”, a declarat, anul trecut, Bumblefoot, intr-un interviu pentru Andrei Partos.
Asadar, BUMBLEFOOT a acceptat invitatia noastra si va oferi cateva “lectii de chitara electrica” cu ocazia celui mai indragit eveniment de gen: ZIUA CHITARELOR 5, festival ce va avea loc in luna mai 2018.
In cadrul Warm-Up Party-ului de la Bucuresti, Bumblefoot va dezvalui o parte din line-up-ul festivalului ZIUA CHITARELOR 5 cat si data exacta a festivalului!

Ziua Chitarelor este un concept unic propus de chitaristul italian Corrado Sgandurra incepand cu anul 2009. Stabilit in Romania, chitaristul concepe un festival original dedicat nu doar chitaristilor, ci si iubitorilor de muzica rock, in general. Festivalul a gazduit numerosi chitaristi de renume international, care nu numai ca au sustinut recitaluri, dar au si impartasit doritorilor secretele interpretarii la chitara in cadrul unor master class-uri organizate in scop educativ si cultural, pe tot parcursul evenimentului.