Dorinta publicului de a se intalni cu artistul este litera de lege si, prin urmare, punem in vanzare un numar de 29 de bilete VIP la pretul de 550 lei pentru concertul celui mai special chitarist: AL DI MEOLA!

Categoria de bilete VIP include urmatoarele:

  • meet & greet package;
  • prezenta la soundcheck;
  • intalnire cu Al Di Meola;
  • poza cu Al Di Meola;
  • CD cu autograf
Biletele sunt pentru randul 2 din sectorul A , 29 de locuri  si pot fi cumparate de pe startickets.ro! Asadar, numarul este foarte limitat!
Informatii cu privire la ora de intalnire a publicului cu Al Di Meola vom avea cu doua saptamani inainte de concert! Va rugam sa urmariti si pagina noastra de Facebook si site-ul GQE: https://gqentertainment.ro/

Fabulosul AL DI MEOLA revine in concert, toamna aceasta, pe data de 27 noiembrie la Sala Palatului, intr-un eveniment dedicat noului material discografic, OPUS, aparut la finele lunii februarie, si interpretat la Bucuresti sub umbrela fericirii.

”Acest album marcheaza o noua era in viata mea. Pentru prima data, am compus muzica fiind complet fericit. Am o relatie minunata cu sotia mea, am o fetita si o familie frumoasa, care ma inspira in fiecare zi. Cred ca se simte asta in muzica mea”, a declarat chitaristul.

Portile Salii Palatului se vor deschide incepand cu ora 18.30!

AL DI MEOLA, pionierul unui nou stil de muzica instrumentala, o combinatie unica de sonoritati jazz si tonuri fusion cu elemente latino, transforma acordurile-i in bijuterii muzicale nepretuite. 

“Cu OPUS am vrut sa-mi perfectionez abilitatilele compozitionale. In mod evident, evolutia aceasta ma transforma, mai degraba, intr-un compozitor-chitarist decat intr-un chitarist-compozitor”, a conchis Di Meola.

Unsprezece piese minunate, pe care va invitam sa le ascultati live in aceasta toamna si pe care le puteti “rasfoi” printr-un click, aici:

https://www.youtube.com/watch?v=HA77VWTBRMc

https://www.youtube.com/watch?v=VycRdRjkusk