Amelia Brightman

Mai sunt doar unsprezece zile pana la intalnirea cu minunatul cor GREGORIAN, eveniment ce va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, pe data de 16 mai, de la ora 20.00. Nu vor lipsi Amelia Brightman si Narcis Iustin Ianau, artisti ce ii vor acompania pe cei opt gregorieni pe intreaga durata a show-ului.
Portile se vor deschide incepand cu ora 19.00!

GREGORIAN se afla in turneul de adio, un turneu de succes, ce pana in acest moment a desfasurat concerte cu casa inchisa. Astazi, vor avea spectacol in Rostock, Germania.

Va reamintin: GREGORIAN au trimis si un mesaj publicului roman. Link catre mesajul video, aici!

“Masters of Chant” a ajuns la finalul povestii, GREGORIAN punand punct celor 10 volume muzicale, un incredibil succes peste tot in lume, un intreg mars triumfal pe care au ales sa il celebreze printr-un turneu emotionant, turneu ce se va opri si la Bucuresti.

Cu vanzari de peste 10 milioane de albume, premiat cu Aur si Platina in 18 tari, producatorul Frank Peterson, creierul GREGORIAN, este in mod cert unul dintre cei mai prolifici artisti germani.

Va invitam la un periplu muzical mult asteptat in Romania! Interpretarea unica a celor mai celebre cantece pop si rock, piese proprii, membrii corului invaluiti in robe de calugari, intreg misterul din jurul chipurilor si glasurilor, toate vor trimite publicul cu gandul la vremurile perioadei Imperiului Roman de Apus.
Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:

Categoria I – 199 lei
Categoria II – 99 lei

Acestea sunt disponibile online pe:

bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate
bilete.ro si magazinele Germanos;
eventim.ro;
myticket.ro si magazinele Diverta;
bilet.ro si prin reteaua Tui Travel si Teatrul National
startickets.ro si ticketstore.ro
salapalatului.ro