STRUMFII INNOIESC HAINUTELE DE SPECTACOL

Piticutii albastri si rautaciosul Gargamel vor intarzia putin vizita in Romania, promitand ca pe 15 octombrie la Sala Palatului sa urce pe scena cu avant maxim si cu primavara in casute! Biletele la pretul de 59 de lei sunt suplimentate!

Nu e cazul sa fim tristi, strumfuletii nostri vor avea o mica intarziere pentru ca e timpul sa innoiasca hainutele! Show-ul este programat, in mod categoric, pentru data de 15 octombrie la Sala Palatului, tot de la ora 19.00!

Portile evenimentului se vor deschide de la ora 17.45, primindu-i pe micuti cu surprize inca de la intrare!

PENTRU PARINTI: SMURFS LIVE ON STAGE sunt la final de turneu in Europa, Romania fiind ultima tara pe lista lor pana in toamna 2017. Cu parere de rau, va spunem ca doua dintre tirurile cu recuzita strumfuletilor au fost implicate ieri seara intr-un eveniment neplacut in drum spre Romania, timpul fiind extrem de scurt pentru ca acestea sa mai poata fi reparate si sa ajunga in formula completa pe 12 februarie la Bucuresti. Ramane ca din toamna, cand STRUMFII fac cale intoarsa pentru Europa, sa poposeasca, IN SFARSIT, in Romania!

Strumfii au doua reprezentatii in Polonia azi si maine, aceste doua evenimente desfasurandu-se conform programului. Camioanele echipei cu numarul 2 a STRUMFILOR, cea cu echipamentele destinate spectacolului din Romania, au intrat in reparatii urgent, cu toate acestea nefiind posibil sa mai ajunga in Bucuresti. Pentru ca evenimentul sa fi avut loc pe 12 februarie, tirurile ar fi trebuit sa ajunga pe 10 februarie, ceea ce este, din pacate, imposibil…

Asadar, promitem ca toata vara piticutii albastri vor face legea in Capitala! Te vei lovi de ei pe strada si vei face poze, toate pana la intalnirea din 15 octombrie de la Sala Palatului. Biletele raman la vanzare, nimic nu se opreste, nimic nu se schimba!

CASTIGATORII CONCURSURILOR DE PE FACEBOOK + TOATE BILETELE ACHIZITIONATE RAMAN VALABILE CHIAR DACA SUNT CU DATA DE 12 FEBRUARIE!

Persoanele care totusi nu vor sa mai astepte isi pot recupera banii pe bilete in perioada 1 martie 2017 – 1 aprilie 2017 de la punctele de unde le-au achizitionat!

Am incercat cu toata forta zilele acestea impreuna cu cei de la SMURFS LIVE ON STAGE sa gasim solutii pentru a nu dezamagi copiii si sa putem sustine evenimentul pe 12 februarie, asa cum am stabilit. Nu am reusit, din nefericire, mai ales pentru cei mici, parinti, dar si pentru noi, organizatorii. Ne vom lua revansa pe 15 octombrie, in mod sigur! Din pacate, o mare parte din ceea ce inseamna decoruri si costume au fost deteriorate in urma unui incident in Polonia. Promitem ca in octombrie Strumfii vor aduce multa veselie! Pana atunci, parintii vor avea la dispozitie mai mult timp pentru a putea strange bani, avand in vedere ca vom suplimenta biletele la pretul de 59 de lei!, a declarat Christian Raetscher, director general German Quality Entertainment.

BILET INTREG – varsta (13-99 ani)

  • VIP – 249 lei
  • Categoria 1 – 169 lei
  • Categoria 2 – 149 lei
  • Categoria 3 – 119 lei
  • Categoria 4 – 79 lei

BILET COPII- varsta (3-12 ani)

  • VIP – 249 lei
  • Categoria 1 – 129 lei
  • Categoria 2 – 119 lei
  • Categoria 3 – 89 lei
  • Categoria 4 – 59 lei – suplimentate!

Copii pana la 2 ani (aici intrand si copiii care nu au implinit 3 ani in ziua evenimentului) nu platesc bilet!

Bilete pe eventim.ro si gqentertainment.ro!