Popularul grup german din Stuttgart, SCHLAGER-TAXI, te invita la un pool-party incendiar, pe data de 7 august, la Piscina Extaz din Selimbar, Hermannstadt, eveniment in care ii veti putea vedea si asculta pe cei 4 membri (tata-fiu) pentru ultima oara in Romania, inainte de a pune capat activitatii muzicale.

• porti deschise: ora 18.00;
• show-time: 19.00.

Bilete prin iabilet.ro la pretul de 50 de lei.Sunt asteptati la acest eveniment toti iubitorii limbii lui Goethe, atat elevi care vor sa interactioneze cu vorbitori nativi de germana, cat si oameni de afaceri, expati sau turisti, pentru o seara cu muzica nemteasca, dar si piese sasesti, plus multe dansuri “pasi in 2”, vezi: tango, vals, disco fox, polka etc.

Asadar, daca ti-e dor de atmosfera festivalului “Oktoberfest” din Munchen sau de cea a celebrului Carnaval din Koln sau de incredibilul “Apres Ski” din Austria, super-petrecerea “DIASPORTA PARTY” te va proiecta acolo si te va scoate cu eleganta din rutina si forfota nesfarsita a cotidianului.

Pregateste-te din timp pentru luna august!

Aer curat, relaxare si voie buna, toate intr-un singur eveniment, DIASPORA PARTY, o petrecere care promoveaza inclusiv turismul in Romania si, mai ales, educatia!

Eveniment organizat de German Quality Entertainment!
• https://gqentertainment.ro/