Bucureşti, 18 decembrie 2023 – Concertele de Crăciun SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA, desfăşurate sub egida IMPERIAL CHRISTMAS GALA, Ediţia IV, din data de 23 decembrie de la Ateneul Român, orele 16.00 şi 20.00, sunt SOLD OUT!

Organizatorii German Quality Entertainment anunţă, pe această cale, o nouă reprezentaţie care va avea loc începând cu ora 13.00, în aceeaşi superbă sală de spectacol a Ateneului Român.

Porţile pentru publicul care va sosi pentru reprezentatia de la pranz se vor deschide la miezul zilei, ora 12.00, iar accesul efectiv în sala de spectacol se va putea face de la ora 12.30!

  • Dirijor: Vinicius Kattah;
  • Soprană: Simona Eisinger;
  • Bariton: Sebastian Huppmann.

EVENIMENT SUSŢINUL DE FORUMUL CULTURAL AUSTRIAC!

În decembrie 2022, celebra orchestră a balului vienez primea, graţie celor 3 reprezentaţii de la Ateneul Român, Certificatul de Record Naţional pentru “Cel mai mare număr de concerte susţinute de către o orchestră într-o zi şi în aceeaşi locaţie”.

Certificatul, acordat de Asociația Cartea Recordurilor din România, a fost ridicat de către managerul și fondatorul orchestrei – Peter Hosek și de către maestrul Vinicius Kattah – dirijorul orchestrei. O copie a certificatului a fost acordată și organizatorului evenimentului, fiind înmânată Monicăi Lorintz, Head of Communications la German Quality Entertainment.

Momentul a fost prezentat de cel care a stabilit Recordul naţional pentru “Cel mai tânăr autor de autobiografie din România”, Ambasadorul Culturii Euro Education Federation, muzicianul şi scriitorul, Mihai Claudiu Dumitrache.

Biletele pentru concert sunt în vânzare via eventim.ro si iabilet.ro la următoarele categorii de preţuri:

  • VIP – 629 lei
  • Categoria I – 529 lei
  • Categoria II – 429 lei
  • Categoria III – 329 lei

https://www.eventim.ro/ro/artist/schoenbrunn-palace-orchestra-vienna-2702/profile.html
https://www.iabilet.ro/bilete-schoenbrunn-palace-orchestra-vienna-si-magia-craciunului-la-ateneul-roman-ora-13-00-92473/?utm_source=HpTopWeb

Dintre cele peste 140 de valsuri, compuse de Johann Strauss, unele și-au câștigat pe deplin celebritatea, printre care: „Dunărea albastră”, „Viață de artist”, „Sânge vienez”, „Vals imperial”, „Povești din pădurea vieneză”, „Vin, cânt şi femei”, „Vocile primăverii”, compozitii pe care le vom asculta live în luna decembrie, pe data de 23, celebrând Sărbătoarea Crăciunului si a valsului vienez.

DESPRE SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna, orchestră de renume și la nivel internaţional, transpune muzical era imperială plină de farmec a Vienei, având totodată o tradiție îndelungată de lucru alaturi de cântăreți de operetă și dansatori de balet.

Fondată în 1997, efectivul instrumental asigură reprezenaţiile la Opera din Viena și la festivalurile din Salzburg. În plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenta scenică și aspectul vestimentar impecabile. Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna este devotată muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar și lucrărilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart sau Joseph Haydn şi Franz Schubert.

Concertele desfășurate de celebra orchestră vieneză au loc în Orangeria Schoenbrunn, un spatiu artistic unic, cu o bogată istorie muzicală, care s-a transformat în timp într-o renumită locație pentru evenimente culturale.

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna realizează turnee și la nivel international, atât în Europa, cât și peste ocean, fiind primită cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania, Elveția, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croația etc.

Fiecare spectacol al lor este special, orchestra cu bucurie luând în considerare și cererile de muzica individuale, care pot fi personalizate pentru orice eveniment sau ocazie.