Ultimul concert BZN in Romania pe data de 10 octombrie 2015!

Celebra vocalista BZN, Anny Schilder, care in urma cu 2 luni de zile a descoperit cu tristete cancerul la san, este in sfarsit pe drumul spre vindecare! Analizele arata foarte bine, acum bucurandu-se de o perioada linistita si de recuperare totala, avand in vedere situatia critica in care artista s-a aflat.

Ma simt ca renascuta, ma simt mult mai bine! Am fost devastata. Dupa doua – trei luni de recuperare voi reveni in studio si din august pe scena, a declarat publicului din Romania, promitand in curand si un video in care va face cateva declaratii in exclusivitate.

Indragitul grup olandez, BZN (Band Zonder Naam – „Trupa Fara Nume”), revine in Romania pe 10 octombrie 2015 intr-un concert extraordinar pregatit special pentru spectatorii romani, acesta fiind ultimul concert din Romania, au declarat managerii trupei.

Glasurile inconfundabile ale lui Anny Schilder si Jan Kaizer vor rasuna live la Sala Palatului, incepand cu ora 20.00. Cele mai iubite piese BZN vor putea fi ascultate si fredonate de catre specatorii romani in ultima intalnire cu artistii. Si pentru ca vocalista BZN, Anny Schilder, se afla inca sub tratamentul chimioterapeutic, aceasta ii asigura pe toti iubitorii trupei ca isi va reveni, sosirea grupului in Romania peste 10 luni fiind una sigura, potrivit declaratiilor. “Va asteptam cu emotie pe 10 octombrie 2015 la ultimul nostru show in Romania. Va transmitem acum sarbatori fericite si numai cer senin!” a declarat Anny.

Blue Eyes, Dance, Dance, Twilight, Put on your Make-Up, Just an Illusion, If I say the Words, The Summertime, Waltzing Maria, Amore sau La Primavere sunt doar cateva dintre melodiile pe care cei doi membrii BZN le pregatesc pentru concertul din 2015. De asemenea, cunoscuta piesa Drumurile noastre interpretata de Dan Spataru in duet cu cei doi componenti, Jan & Anny, melodie al carei videoclip a fost lansat de curand in Romania, va putea fi reascultata, de data aceasta live.

Bilete concert BZN – Sala Palatului, 10 octombrie 2015, se gasesc online pe eventim.ro, myticket.ro si bilete.ro la urmatoarele categorii de preturi:

  • VIP – 500 RON – include meet & great cu artistii
    Categoria I – 300 RON
    Categoria II – 200 RON
    Categoria III – 100 RON

DESPRE GERMAN QUALITY ENTERTAINMENT

German Quality Entertainment, companie romaneasca ce are ca activitate primordiala organizarea de evenimente muzicale, a fost infiintatain vara anului 2014 de catre cunoscutul om de afaceri si impresar german nascut in Romania, Christian Raetscher. „Am avut contracte cu Sandra, Chris Norman, Rednex, No Mercy si multi altii, pentru care am organizat spectacole in Berlin, Frankfurt si mai apoi in Austria si Ungaria. Acum sunt din nou in Romania si imi doresc sa avem concerte de real succes si un public foarte multumit”, a declarat Christian Raetscher.

Companie care promoveaza calitatea si nu cantitatea, adunand in jur un public premium, se implica totodata si in sustinerea turismului romanesc in strainatate, in proiecte educationale, pilonul principal ramanand, cu siguranta, muzica.

Legatura dintre German Quality Enterainment si artistii straini, pe care Christian Raetscher ii are in momentul de fata in portofoliu, este evidenta si foarte strans conectata de Romania: Sandra, fosta sotie a cunoscutului compozitor roman Michael Cretu, BZN si prientenia stransa pe care au creat-o cu familia indragitului cantaret roman Dan Spataru, The Original Schoenbrunn Palace Orchestra prin liantul de origine baroc oferit de Palatul Brukenthat Avrig sau Hotel of Ice prin singurul ansamblu de balet pe gheata din lume, Ansamblul de Stat din Saint Petersburg, acestea fiind doar cateva exemple.