Bucuresti, 13 mai, 2024Excepţionalul violinist, ARA MALIKIAN, concertează în România pe data de 25 mai la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul turneului „The Ara Malikian World Tour”. Cu acest prilej, violonistul a oferit publicului român un mesaj video in limba engleză.


Bună! Sunt Ara Malikian şi sunt încântat să vă anunţ ca pe data de 25 mai voi fi in Bucureşti, voi fi în România, să susţin un concert în frumoasa Sala Palatului. Asadar, pentru toţi prietenii mei din Bucureşti, vă invit la acest concert. Ne vedem acolo. Multumesc mult!”
Mesajul video in limba engleză: https://www.facebook.com/reel/749013877386497

Biletele sunt în vânzare via eventim.ro, iabilet.ro, salapalatului.ro la următoarele categorii de preţuri:

VIP – 328 lei
Categoria I – 282 lei
Categoria II – 228 lei
Categoria III – 182 lei
Categoria IV – 152 lei

Link bilete:

https://www.eventim.ro/ro/bilete/ara-bucuresti-sala-palatului-612581/event.html
https://www.iabilet.ro/cauta/?q=ara+malikian
https://salapalatului.ro/event/ara-malikian/

Concertul va începe la ora 20.00 iar accesul în sala de concert va fi permis de la ora 19.00. Porţile Sălii Palatului se vor deschide de la ora 18.30!

Cu coama sa neagră ca tăciunele, ochii parcă pictati cu rimel, hainele extravagante și barba stufoasă, muzicianul Ara Malikian arată mai degrabă a rocker rebel, nicidecum a violonist cu pregătire clasică, îmbracat la costum.

În posesia unui stil cu totul personal, făurit din propriile sale origini și din experiența muzicală bogată, “vocea” sa artistică a devenit o prezență originală și inovatoare pe scena mondială.

Noul său turneu, care va ajunge şi în România, „THE ARA MALIKIAN WORLD TOUR”, este dedicat în totalitate fiului său.

“Este rezultatul urmăririi fiului meu cum creşte, este rezultatul dezvoltării mele alături de el, sunt toate acele sunete și melodii care încearcă să modeleze ceea ce am simțit și m-au inspirat din el și prin fiul meu.

Este o întâlnire cu acel copil care nu aș mai putea fi și aș fi visat să o fiu. Este un tribut adus acelor ființe care sunt la fel de libere ca păsările cerului.


Acest turneu este plin de dinozauri, calamari robotici, mașini ale timpului, piane zburătoare. Acest album este ceea ce noi am uitat și mesajul este atât de puternic: magia de a găsi fiecare zi și fiecare cale din acea zi care te fascinează, oricare ar fi aceasta”, a declarat ARA MALIKIAN.